blouse blouse groen Didi groen groen Didi groen groen Didi Didi Didi blouse blouse Didi Didi blouse blouse groen

De Zomervakantie staat voor de deur, laten we mooie herinneringen maken. Ik las laatst een artikel waarin werd gevraagd aan jong volwassenen wat hun mooiste herinnering was aan vroeger. De reacties die toen werden gegeven hadden vooral te maken met dingen die ze hadden beleefd.

Een keer alleen op pad met papa of mama. Samen koekjes bakken, of een avontuurlijke wandeling door het bos. Wat in alle verhalen naar voren kwam was niet wat er in hun vroege jeugd aanwezig was geweest op materieel gebied maar vooral échte aandacht van de mensen om hen heen. Herinneringen maken op je tablet? Het is een rijkdom dat er zoveel informatie binnen te halen is via de digitale snelweg. En…. is het niet wat té veel en té vaak? Een te veel aan sociale media doet af aan de werkelijkheid van omgaan met echte mensen. Ook bewegen we met z’n allen minder dan voorheen. Je maakt weinig échte herinneringen wanneer je achter een tablet of computer ‘hangt’. Door de constante prikkels via computer, tablet en tv, wordt kinderen aangeleerd continu iets te moeten zien, horen en beleven. Laten we weer mooie herinneringen gaan maken! Eén van de pijlers van je lekker voelen is volgens mij dat je je je lekker voelt bij je-zelf. Ook als je alleen bent zonder prikkelregen van buitenaf om je heen. Kinderen helpen te voelen dat er ideeën ontstaan als je lekker even niets doet. Kijkt wat er op je pad komt en dan iets bedenkt. Buiten spelen en lekker vrij bewegen. Bewegen legt de basis voor allerlei noodzakelijke verbindingen in de hersenen. Dus bewegen gaat vooraf aan leren! Ik wens u samen met uw kinderen een heerlijke vakantie, met onverwachte nieuwe prikkels, die zorgen voor mooie en waardevolle herinneringen om nog lang op terug te kijken!

Ik ga ook mooie herinneringen maken, genieten van rust en ruimte om mijn hoofd leeg te maken en in het nieuwe schooljaar fris op te starten. Ik blijf de komende weken wel via de mail bereikbaar voor uw vragen en of aanmeldingen voor de trainingen die weer opstarten na de Zomervakantie! Gertie Kersten geeft begeleiding en coaching aan volwassenen, tieners en kinderen. Haar praktijk, Helenderwijs, is gevestigd op de Hoek 13, in Wervershoof. Met allerlei hulpvragen kunt u bij haar terecht. Haar aanpak is oplossings gericht, de cliënt volgend in het proces. Allerlei therapieën worden ingezet passend bij de hulpvraag.groen blouse groen groen Didi blouse Didi groen Didi blouse Didi groen blouse Didi groen Didi blouse blouse Didi

 

Kijk voor meer informatie op de site: www.helenderwijs.nu,
Dames Zwart Brooke Chloé See Voor I By Sandalen YHPqvP stuur een mail naar [email protected]
of bel: 0644526521

Brooke Nude See Chloé Sandalen By ZncOxE
Classic See Nude Laarsjes Chloé By 0xqwRB
Regulier met all Etam over blouse geel Miss print Oq5avwW
Didi groen groen blouse Didi blouse groen Didi Didi blouse blouse groen Didi Didi blouse blouse groen Didi groen

Regulier Miss blouse Etam dierenprint met zwart vvU7qw5