FREESONIC BANDS 2015

COLD NEVADA TheBlindRoofers Jon Tarifa Awash- tumblin' go go's Animal Antics Miriam-Moczko Bruckenbauer the rising sun Frantic Vermin Vault pack Black Box Red Drive-by wedding Dusty+Stray Blind Roofers COLD NEVADA

freesonic festival crew
FREESONIC

Freesonic-Poster-DIGI Ziek Dusty Stray Awash Shiverburn The Hearted Cold Nevada Frantic Vermin The Rising Sun Animal Antics Drive-by Wedding Jon Tarifa Eisenhower Bruckenbauer BlackBoxRed The Blind Roofers Vault pack

FREESONIC 2014 PICS

Maask

Maask

MAASK is een stemkunstenaar en beatboxer uit Leeuwarden die met alleen zijn stem en een zelf geprogrammeerd audio-loopsysteem een one-man band is.

Maask

Zijn shows zijn uitbundig, ontregelend en spontaan. MAASK is altijd op zoek naar de openheid die hem en zijn publiek in staat stelt om in een mum van tijd een feestje te bouwen. Als geen ander kan hij met veel humor het publiek ontwapenen en aan zijn kant krijgen.

Muzikaal gezien is hij een genre-chirurg. Hij doorsnijdt de wereld van pop- en dancemuziek en heeft lak aan conventies. Met een grote knipoog drijft hij clichés op de spits en speelt hij met de dynamiek van zijn nummers, van jazz naar keiharde dubstep, of ska naar drum ‘n’ bass.

MAASK heeft het allemaal in zijn vingers.

website